Setmanari Sóller

132
anys

Dijous es posa en marxa una nova reforma circulatòria

648

Per l'Avinguda Cristòfol Colom sols es podrà circular en direcció al mercat.

16-04-2017 | Lluc Garcia

El proper dijous els conductors i vianants sollerics experimentaran una nova «reforma circulatòria» que posarà en marxa l’equip de Govern (Més-PSOE) tot i les veus que s’han alçat advertint que es tracta d’un error que traslladarà el problema del trànsit a altres punts del nucli de població.
Sigui com sigui, el batle, Jaume Servera, ha confirmat que aquesta reforma -que en realitat es limita a dos carrers- s’activarà el dijous de la setmana que ve, dia 20 d’abril.
Bàsicament consisteix en prohibir el trànsit de vehicles entre la plaça del Mercat i la Plaça Constitució, a través de l’avinguda Cristòfol colom, i per tant que l’Avinguda de Jeroni Estades passi també a ser d’un sol sentit de circulació, de davallada en direcció a Plaça.
La senyalització per indicar aquests canvis, ja comunicats a l’oposició, es durà a a terme entre els propers dimarts i dimecres.
Com ja s’ha vengut avisant -també des de fonts de la Policia Local- és que la reforma suposarà que els cotxes que obviïn que el carrer Romaguera, entre Teixidors i el mercat, sols tendrà sortida cap al carreró d’en Palou o bé s’haurà de tornar enrere, poden crear un gran embós en aquesta zona on conflueix el trànsit comercial del mercat i el tramvia i també els cotxes que arribaran des de la plaça Constitució.
A més, el canvi coincidirà amb les tasques d’asfaltat del carrer de Cetre per la qual cosa les properes setmanes es preveuen «molt complicades»

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris