Setmanari Sóller

132
anys

Els empresaris nàutics de Sóller demanen més amarratges de cara a l'estiu

L’associació d’empresaris nàutics del Port ha demanat a Port de les Illes Balears que instal·li moll flotants i boies flotants a la badia per compensar la manca d’amarratges que deixa el port sense possibilitat de nous punts en trànsit durant la temporada turística

El president de l’associació, Generós Cortés, creu que la solució definitiva passa per aconseguir que el Ministeri de Defensa cedeixi a Govern l’ús dels molls infrautilitzats de l’Estació Naval. En aquest sentit ha anunciat una propera recollida de firmes per recolzar aquesta petició, que es faria de manera conjunta amb l’associació d’amarradors.

El recent procés d’adjudicació d’amarratges en base que ha iniciat el Govern suposa per als empresaris nàutics un problema per aquest estiu. «No estam en contra de que donin bases però no podem deixar el Port sense punts d’amarratge en trànsit». En aquests moments els empresaris tenen en marina seca «unes 150 embarcacions que si no ens donen una solució a l’estiu no podran anar a la mar». També creuen que si no hi ha més amarratges «perdem vendes ja que la gent que compra una embarcació es vol garantir un lloc on amarrar-la.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris