Setmanari Sóller

132
anys

Sis empreses locals es queden amb el sòl industrial que quedava a Sóller

Tots els solars del polígon industrial de Son Angelats posats a la venda pel Govern mitjançant el procediment de subhasta han estat venuts a empreses de Sóller. Els sobres amb les ofertes presentades es van obrir a la notaria de Sóller a finals del passat mes de febrer i estan pendents d'adjudicació. El resultat ha estat que les sets parcel·les que quedaven han estat adjudicades a les millors ofertes, totes elles a empreses locals.

Ferrocarril de Sóller, Barcos Azules, construccions Puigserver, Món Nàutic, Contractes Sóller i Fet a Sóller s'han adjudicat les últimes parcel·les de sòl industrial del municipi, a uns preus que han oscil·lat al voltant dels 200.000 euros.

Per part del Tren de Sóller la idea és construir una nau magatzem per reunir material que ara l'empresa té repartit per diferents estacions i polígons.

A hores d'ara a Son Angelats només queden dues parcel·les de titularitat pública, que van ser cedides per la Comunitat Autònoma a l'Ajuntament, que preveu també la construcció d'una nau per a la brigada de serveis.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris