Setmanari Sóller

132
anys

Un profitós viatge d'alumnes i mestres d'Es Puig a Itàlia

616

Participants en aquest intercanvi del programa Erasmus: Dani Bestard, Caty Borge, Mercè Valero, Joan Montaner, Joan Garcia, Marian Dalmau i Noemí Rodríguez.

13-03-2017

Continuant amb el projecte Erasmus+ un grup de tres mestres, Joan Montaner, Mercè Valero i Caty Borge i quatre alumnes de sisè de primària, Dani Bestard, Marian Dalmau, Noemí Rodríguez i Joan Garcia, del CEIP Es Puig, han passat una setmana a la regió italiana de La Spezia per passar uns dies d’intens intercanvi educatiu.
Alumnes i professors han passat aquests dies amb alumnes i mestres de l’Istituto Comprensivo, a la localitat de Castelnuovo Magra.
Durant aquesta estada han realitzat activitats d’aprenentatge cooperatiu i itineraris educatius tractant diferents temes . Entre els aspectes que han pogut treballar aquests dies hi figuren diferents matèries i temes tan diversos i interessants com els castells, les tradicions, la vestimenta i el menjar de l’Edat Mitjana. També han estudiat la a flora i la fauna de la regió, les seves espècies en perill d’extinció, la biodiversitat marina ; les energies renovables; la importació i exportació dels productes dels diferents països, etc.
Tots aquests temes han estat preparats prèviament en el seu centre.
Durant aquesta estada no han faltat nombroses sortides per conèixer aquesta zona del nord d’Itàlia famosa pels seus paisatges culturals i naturals.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris