Setmanari Sóller

132
anys

Empreses i associacions molt interessades en reimpulsar el clúster "Sóller, bon dia"

614

09-03-2017

L’assemblea constituent del clúster Sóller, bon dia, que el dijous vespre es va reunir després d’anys amb l’ordre del dia d’escollir els representants dels diferents sectors econòmics i associatius, es tronarà a repetir d’aquí a 15 dies degut a la manca de quòrum a l’hora de dur a terme la tria dels representants.

En aquesta primera convocatòria del clúster hi assistiren unes 25 persones que reberen les explicacions pertinents el regidor de promoció econòmica, Jaume Mateu, de la regidora de Turisme, Maria Creu Ensenyat i de l’AODL municipal Alejandra Simarro.

Mateu il·lustrà mitjançant una presentació digital els objectius del clúster destacant que l’Ajuntament «és un membre més d’aquesta xarxa d’empreses i d’entitats». El fins ara president de l’entitat, Lluís Rullan, presentà la seva dimissió formal.

Tots els assistents a la trobada van mostrar molt d’interès en reimpulsar el clúster per defensar els interessos locals, especialment davant el repte i la pèrdua de competitivitat que suposa per a les enmpreses de Sóller l’obertura del túnel.

La propera assemblea elegirà els representants.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris