Setmanari Sóller

133
anys

10ena jornada multiesportiva per la integració a Son Gotleu

690

09-10-2017

El barri de Son Gotleu acollirà aquest dijous 12 d'octubre a partir de les 10.00 hores una jornada multiesportiva i una carrera de cinc quilòmetres organitzada per l'àrea de Benestar i Drets Socials juntament amb les entitats esportives Sporting Club Son Gotleu i el Club d'Atletisme Amistat i l’Institut Municipal de l'Esport.

La jornada multiesportiva tendrà lloc en el Col·legi Públic Es Pont on s'instal·larà una pista esportiva per als més petits. A partir de les 10.00 hores començaran les carreres infantils, seguides de les carreres de diferents categories junior, cadet i absolutes masculí i femení. Aquesta iniciativa ha estat promoguda pel Centre Municipal de Serveis Socials Gregal que es va estrenar fa més d'un any i mig i que pertany a l'àrea de Benestar i Drets Socials.

La jornada, coorganitzada de la mà d'altres serveis i entitats de Son Gotleu té per objectiu promoure estils de vida saludable i ajudar a difondre una imatge positiva del barri. Així, es pretén sensibilitzar amb accions que aporten salut al barri, i conscienciar les famílies de la importància dels hàbits saludables com la pràctica d'esport i de l'alimentació saludable.

La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, convida tothom a participar i inscriure's a les activitats. «Amb jornades com aquesta posam en valor el treball comunitari que s'està fent al barri de Son Gotleu des del Centre Municipal de Serveis Socials  Gregal», ha dit.

El cartell:

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris