Setmanari Sóller

133
anys

Obertes les inscripcions al Viquirepte d'enguany

690

11-08-2017

La comunitat de Viquidites, amb el suport d'Amical Wikimedia, organitza el Viquirepte anual per celebrar el 13è aniversari de Viquidites, que serà el proper 23 d'agost.

El concurs se celebrarà del 23 d'agost al 31 d'agost i està obert a tots els usuaris registrats que hi vulguin participar.

El Viquirepte d’enguany està focalitzat en les frases fetes, les locucions o expressions d’ús habitual que han generat significats distints als que originàriament es referien. Aquest concurs és una oportunitat per descobrir el tresor lingüístic català i, també, l’oportunitat de poder guanyar lots de llibres.

Què és Viquidites?

És un projecte col·laboratiu de la Fundació Wikimedia que recull la paremiologia i la tradició oral. El projecte Wikiquote (en anglès) es va posar en marxa el 27 de juny de 2003, mentre que la versió catalana es va obrir el 23 d'agost de 2004. El primer article creat a Viquidites fou Groucho Marx el 24 d'agost de 2004, i actualment tenem 2.857 pàgines que contenen citacions cèlebres, dites populars, frases fetes i altres formes de paremiologia que la comunitat de voluntaris fa créixer regularment.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris