Sóller100 any
Local

La residència de la Base deixa de dependre del comandament militar

Ll.G | 31/01/2009
Opina

 El Butlletí Oficial de la Defensa va publicar la primera quinzena d’aquest mes de gener una disposició per la qual la residència de l’Estació Naval de Sóller deixa de dependre del comandament militar de l’Armada, amb seu a Cartagena, per passar a l’acció social del Ministeri de Defensa, és a dir que deixa de ser un equipament de caràcter estrictament militar per passar a ser un servei turístic que s’ofereix a nivell europeu a grups de militars perquè hi puguin passar les seves vacances .

Fonts de l’Estació Naval de Sóller han confirmat aquesta disposició que converteix la Base en una autèntic destí turístic. Tot i això la disposició només afecta la residència Costa Brava i la nova residència mentre que els molls continuaran atenent les necessitats de la Defensa Nacional malgrat el seu ús també serà compartit amb els requeriments de l’acció social.

El comandant de la base i director de la residència Costa Brava, Francisco Arenas, ha assegurat que «amb aquesta disposició podrem contribuir al desenvolupament turístic de Sóller com qualsevol altre establiment de la Vall i donar a conèixer l’entorn». En realitat la residència ja desenvolupava aquesta funció però ara ho podrà fer amb menys limitacions.

Arenas informà que per al 2009 ja s’han signat convenis per dur a Sóller grups de 50 persones, militars i familiars, de Txèquia, Polònia i Bulgària i que aquests turistes de l’Est, «també realitzaran excursions i sortiran a sopar als restaurants» per la qual cosa creu que «es tracta d’una contribució notable al turisme local ja que la residència de Sóller és amb diferència la més sol·licitada de les que disposa el Ministeri».

L'opinió del lector

Normes d'ús

Avís legal

» El contingut dels comentaris és l'opinió dels usuaris o internautes, no de setmanarisoller.cat

» No és permès escriure-hi comentaris contraris a les lleis, injuriosos, il·lícits o lesius a tercers

» setmanarisoller.cat es reserva el dret d'eliminar qualsevol comentari inapropiat.

* Campos obligatorios
Advertiment

Recordi que vostè és responsable de tot allò que escriu i que es revelaran a les autoritats públiques competents i als tribunals les dades que siguin requerides legalment (nom, e-mail i IP del seu ordinador, com també informació accessible a través dels sistemes).

Opinions

De moment no hi ha comentaris.

Sóller
Partly Cloudy
Port
Partly Cloudy
Fornalutx
Partly Cloudy
Deià
Partly Cloudy
Escorca
Partly Cloudy
Portada en paper SSOSol001.pdf
Escut Setmanari Escut Setmenari Sòller
Cab_blogs

Contarelles

• Per jbonnin
Contarelles_blog
05/06/2014 01:03
Deu anys de la meva col·laboració al Setmanari Sóller.

Sebre Jugar

• Per Joan Antoni Castanyer
Sebrejugar_blog
31/05/2014 09:47
Les noies d´ Alfons varen conquerir una molt bona posició al Campionat d´ Espanya infantil. Fou un orgull feren un  bon paper i nomes la mala sord lis va impedir no assolir una millor ubicació. Ara a esperar els Cadets que a finals de Juliol  disputaran el campionat estatal també.